Blat:
Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu toate ingredientele cu mana, pentru a se incorpora bine. Se unge o tava cu putin ulei si se pune compozitia de blat la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, la foc mic.
Crema:
Albusurile se bat spuma cu putina sare si 100 g de zahar. Intr-un vas se pune restul de zahar (200 g) si se topeste pe foc mic pana devine maroniu. Zaharul topit se toarna peste albusurile batute spuma, mestecand continuu pentru a se lega compozitia. Aceasta compozitie se toarna peste blat si se mai lasa la cuptor aproximativ 15 minute la foc mic (atentie nu se da la foc mai mare pentru ca aceasta crema poate crapa). Dupa ce s-a scos de la cuptor se presara cu ness si se lasa la rece.
Atentie aceasta prajitura se taie cu un cutit incins pe flacara aragazului.
Pofta buna! ! !
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii