Blat:
Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu toate ingredientele cu mana, pentru a se incorpora bine. Se unge o tava cu putin ulei si se pune compozitia de blat la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, la foc mic.
Crema:
Albusurile se bat spuma cu putina sare si 100 g de zahar. Intr-un vas se pune restul de zahar (200 g) si se topeste pe foc mic pana devine maroniu. Zaharul topit se toarna peste albusurile batute spuma, mestecand continuu pentru a se lega compozitia. Aceasta compozitie se toarna peste blat si se mai lasa la cuptor aproximativ 15 minute la foc mic (atentie nu se da la foc mai mare pentru ca aceasta crema poate crapa). Dupa ce s-a scos de la cuptor se presara cu ness si se lasa la rece.
Atentie aceasta prajitura se taie cu un cutit incins pe flacara aragazului.
Pofta buna! ! !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii