Blat:
Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu toate ingredientele cu mana, pentru a se incorpora bine. Se unge o tava cu putin ulei si se pune compozitia de blat la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, la foc mic.
Crema:
Albusurile se bat spuma cu putina sare si 100 g de zahar. Intr-un vas se pune restul de zahar (200 g) si se topeste pe foc mic pana devine maroniu. Zaharul topit se toarna peste albusurile batute spuma, mestecand continuu pentru a se lega compozitia. Aceasta compozitie se toarna peste blat si se mai lasa la cuptor aproximativ 15 minute la foc mic (atentie nu se da la foc mai mare pentru ca aceasta crema poate crapa). Dupa ce s-a scos de la cuptor se presara cu ness si se lasa la rece.
Atentie aceasta prajitura se taie cu un cutit incins pe flacara aragazului.
Pofta buna! ! !

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii