Prajitura Arlechin

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

420 gr faina
280 gr margarina
140 gr zahar
1 ou
3 linguri de smantana
1 praf de copt
1 borcan de gem acrisor
4 galbenuse
100 gr zahar pudra
arome

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Din faina, margarina, zahar(140), ou, praf de copt arome se face o coca se imparte in 4 si se coc 4 foi pe dosul tavii, (cand se scot de la copt se dezlipesc imediat cu un cutit), se ung cu gemul acrisor, iar pe ultima foaie se face glazura din :100 gr. zahar pudra si 4 galbenuse,se freaca bine pana devine spumoasa ,se aseaza peste ultima foaie si se presara bombonele marunte sau mac.

Se lasa pana a doua zi sa se usuce si se taie fasii de 2 cm,iar pe lungime in 4 bucati astfel ca sa iasa aprox. 80 bucati.
Se poate face cu cateva zile inainte de sarbatori pentru ca nu se altereaza, se aseaza in cutie , iar intre rinduri se pune staniol.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura Arlechin" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

minerva
•  16.12.2012 16:17:01

pacat ca nu incercati....

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura Arlechin