Din faina, margarina, zahar(140), ou, praf de copt arome se face o coca se imparte in 4 si se coc 4 foi pe dosul tavii, (cand se scot de la copt se dezlipesc imediat cu un cutit), se ung cu gemul acrisor, iar pe ultima foaie se face glazura din :100 gr. zahar pudra si 4 galbenuse,se freaca bine pana devine spumoasa ,se aseaza peste ultima foaie si se presara bombonele marunte sau mac.
Se lasa pana a doua zi sa se usuce si se taie fasii de 2 cm,iar pe lungime in 4 bucati astfel ca sa iasa aprox. 80 bucati.
Se poate face cu cateva zile inainte de sarbatori pentru ca nu se altereaza, se aseaza in cutie , iar intre rinduri se pune staniol.
Ma obsedeaza de ceva timp reteta asta, am salvat-o si azi i-am facut felul. M-am inspirat de la Baking Happiness ( scleroza...
Desert savarina tiramisuDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii