Forme am vazut vara trecuta si la noi in comert, le recomand cu mult drag. Multe multe combinatii sunt posibile, eu le prefer pe cele care contin numai fructe, doar sunt mamica de maruntele si nu pot decat sa ma bucur de o noua modalitate de a le da fructe, desi noi nu ne plangem la acest capitol.
Zmeura a fost foarte ceruta anul trecut, acum am inceput cu portocale si banane. Se mai poate adauga putina miere pentru a le indulci. Am umplut din nou recipientul cu niste compot de visine, precis iese bun, iar vara trecuta am dat visinele prin mixer si a fost o minunatie de popsicle.
Se poate face si in diferite straturi, dar eu n-am rabdare sa astept sa Se inghete fiecare strat. Se pot prepara si in cutiute de la iaurt sau pahare de plastic cu un bat de inghetata sau o lingurita infipta.
Se curata portocalele de coaja. Se mixeaza -eu am folosit un stick blender - impreuna cu mierea. Se toarna compozitia obtinuta in recipientul ptr popsicle. Se pune batul si se da la congelator.
Cand le scoateti, lasati cateva minute pe masa ptr a le putea iesi mai usor.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaLa pranz le-am pregatit copiilor un piure si a ramas putin...care racit oricum nu mai e bun...si cum nu-mi place sa arunc...
Aperitiv bulete cu cascavalSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii