Mixezi ouale cu zaharul pana devin spumoase, adaugi putin lapte acru si lapte dulce. Adaugi in compozitia de oua, faina alba, faina de malai si bicarbonatul stins in putina lamaie. Amesteci pana obtii un aluat de consistenta unei smantani mai groase, astfel incat sa se poata praji in tigaie. Daca este nevoie, mai completezi cu lapte dulce si lapte batut. Intr-o tigaie, pui ulei la incins, iei compozitia cu o lingura si pui in tigaie, lasi putin la prajit, apoi intorci pe partea cealalta ca sa se rumeneasca. Scoti placintele pe servetel ca sa absoarba uleiul. Dupa racire, se pot servi cu lapte batut, iaurt sau pot fi unse cu dulceata, miere.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii