Mixezi ouale cu zaharul pana devin spumoase, adaugi putin lapte acru si lapte dulce. Adaugi in compozitia de oua, faina alba, faina de malai si bicarbonatul stins in putina lamaie. Amesteci pana obtii un aluat de consistenta unei smantani mai groase, astfel incat sa se poata praji in tigaie. Daca este nevoie, mai completezi cu lapte dulce si lapte batut. Intr-o tigaie, pui ulei la incins, iei compozitia cu o lingura si pui in tigaie, lasi putin la prajit, apoi intorci pe partea cealalta ca sa se rumeneasca. Scoti placintele pe servetel ca sa absoarba uleiul. Dupa racire, se pot servi cu lapte batut, iaurt sau pot fi unse cu dulceata, miere.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii