Primul pas este acela de a rade dovleacul (eu l-am avut ras si congelat) si de a-l pune intr-o cratita cu zaharul. Acesta se caleste pe foc potrivit, dupa ce il luam de pe foc adaugam esenta de vanilie si il lasam sa se raceasca.
Separat se adauga ouale, laptele, uleiul, zaharul, zaharul vanilat si se amesteca. Punem praful de copt si faina cat cuprinde, apoi framantam aluatul si il impartim in doua, pentru a face doua foi. Intre timp dam drumul la cuptor si ungem o tava cu untul.
Asezam prima foaie intinsa bine, iar dupa acea punem dovleacul (daca acesta si-a lasat zeama, pe prima foaie punem putin gris). Peste dovleac punem cea de a doua foaie si o intepam cu furculita.
Se da la cuptor la foc potrivit. La sfarsit se poate pudra cu zahar.
Pofta buna!
Pizza Margherita este o reteta clasica si simpla, perfecta pentru iubitorii de pizza. Realizata cu aluat proaspat, sos de...
Pizza Margherita - ideala pentru o masa rapida si delicioasaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii