Se taie merele pe jumatate dupa care se decojesc si le taiem in bucati mici. Le punem intr-un castron impreuna cu 2 pumni de stafide, 2 varfuri cutit de scortisoara, o cescuta de zahar si se picura esenta de vanilie (3-4picaturi). S
Separat, intr-o ceasca, punem 2 lingurite budinca si putina apa peste numai cat cuprinde dupa care turnam peste mere. Se amesteca!
Se unge tava cu ulei si faina se pune prima foaie de placinta -umplutura - foaie de placinta, se unge cu un galbenus de ou si se cresteaza pe alocuri! cuptorul il incalzim pana la 180 grade si nu lasam placinta mai mult de 30 de min in cuptor!
POFTA BUNA!
Se presara zahar farin! Este buna si rece!
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu