Se taie merele pe jumatate dupa care se decojesc si le taiem in bucati mici. Le punem intr-un castron impreuna cu 2 pumni de stafide, 2 varfuri cutit de scortisoara, o cescuta de zahar si se picura esenta de vanilie (3-4picaturi). S
Separat, intr-o ceasca, punem 2 lingurite budinca si putina apa peste numai cat cuprinde dupa care turnam peste mere. Se amesteca!
Se unge tava cu ulei si faina se pune prima foaie de placinta -umplutura - foaie de placinta, se unge cu un galbenus de ou si se cresteaza pe alocuri! cuptorul il incalzim pana la 180 grade si nu lasam placinta mai mult de 30 de min in cuptor!
POFTA BUNA!
Se presara zahar farin! Este buna si rece!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" De data aceasta am pregatit o rulada cu carne...
Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in baconIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii