Facem un aluat din toate ingredientele si il lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.
Curatam si dam pe razatoare merele, le punem la foc impreuna cu zaharul si plicul de budinca si cand sunt legate adaugam scortisoara.
Ungem o tava sau o tapetam cu hartie de copt. Intindem o foaie de aluat si o punem in tava. Adaugam umplutura si apoi alta foaie din aluat... decoram daca dorim.
Dam la cuptorul incalzit cca 40 min. Inainte de a baga la cuptor ungem placinta cu un ou batut cu zahar.
Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii