Se rade dovleacul, se pune intr-o cratita cu zaharul, 100 g unt si vanilia;
Se pune cratita cu umplutura pe foc mic, si se lasa, amestecand mereu pana se inmoaie, se lasa sa se raceasca;
Se intind foile intr-o tava unsa cu grasime astfel: se pun mai intai 3 foi pe fundul tavii, stropite intre ele cu unt, pe a treia se presara gris, apoi se alterneaza foile cu umplutura de dovleac in mod egal, se incheie tot cu 3 foi fara umplutura;
Se pune tava in cuptorul cald si se coace la foc potrivit 30 minute.
Se servesc calde, de obicei de Halloween.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii