Se rade dovleacul, se pune intr-o cratita cu zaharul, 100 g unt si vanilia;
Se pune cratita cu umplutura pe foc mic, si se lasa, amestecand mereu pana se inmoaie, se lasa sa se raceasca;
Se intind foile intr-o tava unsa cu grasime astfel: se pun mai intai 3 foi pe fundul tavii, stropite intre ele cu unt, pe a treia se presara gris, apoi se alterneaza foile cu umplutura de dovleac in mod egal, se incheie tot cu 3 foi fara umplutura;
Se pune tava in cuptorul cald si se coace la foc potrivit 30 minute.
Se servesc calde, de obicei de Halloween.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii