Branza, scursa bine, se amesteca cu ouale si zaharul. Apoi se adauga stafidele, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Daca este prea apoasa se poate pune o lingura, doua de gris.
Se aseaza prima foaie in tava tapetata cu hartie de copt, se toarna amestecul de branza, se niveleaza si se acopera cu cea de-a doua foaie. Aceasta se inteapa din loc in loc si se portioneaza superficial.
Deasupra ungem generos cu oul batut cu smantana si dam la cuptorul preincalzit pana se aureste frumos.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii