Se framanta o coca potrivita ce se imparte in patru (in cazul meu atatea foi intra in tava mea). Se intinde cate o foaie din fiecare cocuta si se lasa in asteptare pana la ultima.
Intre timp se prepara branza cu oua si iaurtul pana devine omogena. Eu folosesc iaurt pentru ca sa nu devina aspra compozitia. Dupa care se ia cate o foaie, se intinde compozitia de branza pe ea, se ruleaza cu ajutorul unei coli de hartie, se aseaza in tava, se portioneaza, se stropeste cu ulei si se pun 2-3 oua batute si se introduce tava in cuptorul incins pana se coace si se rumeneste frumos.
Pofta buna!
Mii se scuze pentru lipsa fotografiei cu ingredientele.
Se poate servi ca atare sau pudrata cu zahar sau cu miere de albine.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatŞtiu că în privinţa deserturilor sunt sărac printre reţete, nu că aş avea prea multe reţete din alte feluri de...
Pere în sos de caramelCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii