Se framanta o coca potrivita ce se imparte in patru (in cazul meu atatea foi intra in tava mea). Se intinde cate o foaie din fiecare cocuta si se lasa in asteptare pana la ultima.
Intre timp se prepara branza cu oua si iaurtul pana devine omogena. Eu folosesc iaurt pentru ca sa nu devina aspra compozitia. Dupa care se ia cate o foaie, se intinde compozitia de branza pe ea, se ruleaza cu ajutorul unei coli de hartie, se aseaza in tava, se portioneaza, se stropeste cu ulei si se pun 2-3 oua batute si se introduce tava in cuptorul incins pana se coace si se rumeneste frumos.
Pofta buna!
Mii se scuze pentru lipsa fotografiei cu ingredientele.
Se poate servi ca atare sau pudrata cu zahar sau cu miere de albine.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii