Indepartati samburii caiselor. Puneti la incalzit intr-o tigaie uleiul de masline si untul. Adaugati caisele si lasati-le sa se prajeasca usor pe ambele parti. Puneti apoi esenta de vanilie, rozmarinul, zaharul pudra, vinul alb si amestecati. Lasati tigaia la foc mic circa 30 de minute pana ce caisele se inmoaie si devin ca un piure. In momentul cand este gata scoateti rozmarinul si lasati sa se raceasca toata treaba apoi puneti piure-ul in frigider cel putin o ora inainte de a-l servi.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustLa fel de cunoscuta in CSI ca si si placinta ruseasca cu branza pe care am postat-o anterior...
Cочники-Placinta ruseasca cu branza IIDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii