Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie.Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul ca la maioneza.
Apoi se adauga faina si praful de copt si se framanta un aluat nu prea tare.
Pudram mainile cu faina si incepem sa facem bilute micute de dimensiunea unei nuci mai mici.
Tava care a fost in prealabil tapetata cu hartie de copt se introduce la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.
ATENTIE!
Daca focul este prea tare,bilele vor crapa.
Cand sunt gata se scoate tava si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-au racit....se ia fiecare bila si cu o lingurita se scobeste.
Dupa ce am scobit bilele se umplu cu crema dupa preferita(crema Nutella,o crema de unt,zahar,cacao si nuci) si se lipesc cate doua.
La final,se ia fiecare bila se trece printr-un amestec colorant(lapte dulce+colorant),iar apoi de dau prin zahar.
Dupa ce am decorat toate piersicile,le bagam la frigider pentru a se intari zaharul.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii