Piersici cu crema de ciocolata si nuci

Postat pe: 27-03-2016
(1)

Ingrediente

Pentru aluat:
600g faina
200g zahar
100g margarina /unt
2 oua + 1 galbenus de ou
1/2 cana de lapte
esenta de vanilie
1 lingurita praf de copt
coaja de lamaie
Pentru crema:
150g margarina/unt
150g nuci
2 linguri cu cacao
100g zahar pudra
100g ciocolata neagra
Pentru decor:
200 lapte
colorant alimentar(verde/rosu/galben)
zahar tos

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Ouale le mixam cu zaharul,adaugam apoi laptele, margarina Rama Maestro taiata cubulete,esenta de vanilie,coaja de lamaie si la sfarsit punem faina amestecata cu praful de copt.
Framantam un aluat neted, potrivit de tare din care formam niste bile de marimea unei nuci si le pun intr-o tava. Le coacem in cuptor la 180 grade pana s-au rumenit, aproximativ 10 minute.

Cat timp stau fursecurile(piersicile) la cuptor vom pregati crema de ciocolata si nuci.

In bolul robotului de bucatarie vom mixa nucile,peste care vom adauga margarina taiata cubulete, zaharul pudra,cacao,esenta de rom si ciocolata topita.

Cand fursecurile sunt gata, le lasam sa se raceasca,dupa care le scobim cu ajutorul unei lingurite (offff...copilarie...ce mai scobeam la ele!!!).

Dupa ce le-am scobit,le umplem cu crema de ciocolata si nuci,iar apoi le lipim cate doua.

Piersicile se trec apoi prin lapte colorat si zahar tos.

Dupa decorare se introduc la frigider pentru 1-2 ore pentru a se intari zaharul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piersici cu crema de ciocolata si nuci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piersici cu crema de ciocolata si nuci