Pere in Sos de Capsuni

Postat pe: 17-02-2014
(0)

Ingrediente

Pere
capsuni
Zahar
Lamaie
10 linguri de apa cu
10 linguri de zahar si
2 -3 linguri suc de lamiie, le punem la foc pina se topeste zaharul

Mod de preparare

Avem nevoie de pere sa nu fie prea coapte. Eu am folosit Anjou si Crimson.

Punem perele intr-un vas (eu am folosit tavita de chec) turnam siropul peste ele acoperim cu folie si le dam la cuptor 40-45 min la 200C. Intre timp, cu grija, mai punem din sirop peste ele.

Pentru sos am folosit un pachet de capsuni in sirop congelati si cu mixerul stik am facut capsuni piure.

Se pot folosi si alte fructe pentru sos, zmeura de ex.

Cind perele sint gata le scoatem cu grija din tava si combinam sosul de capsuni cu siropul din tava, si sosul obtinut il punem peste capsuni, avind grija sa acoperim perele cu sos.

Se pun la frigider citeva ore, iar intre timp mai luam din sos si punem peste pere.

Va asigur ce sint foarte delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pere in Sos de Capsuni" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pere in Sos de Capsuni