Avem nevoie de pere sa nu fie prea coapte. Eu am folosit Anjou si Crimson.
Punem perele intr-un vas (eu am folosit tavita de chec) turnam siropul peste ele acoperim cu folie si le dam la cuptor 40-45 min la 200C. Intre timp, cu grija, mai punem din sirop peste ele.
Pentru sos am folosit un pachet de capsuni in sirop congelati si cu mixerul stik am facut capsuni piure.
Se pot folosi si alte fructe pentru sos, zmeura de ex.
Cind perele sint gata le scoatem cu grija din tava si combinam sosul de capsuni cu siropul din tava, si sosul obtinut il punem peste capsuni, avind grija sa acoperim perele cu sos.
Se pun la frigider citeva ore, iar intre timp mai luam din sos si punem peste pere.
Va asigur ce sint foarte delicioase.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaDin categoria, sa-mi fac si eu poftele, baietii mei nu mananca behaite.....acum ce sa zic, berbecutul asta era cam trecut de...
Coaste de berbecut la pungaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii