Se incalzeste cuptorul la foc foarte mare. Se pune untul in tava si se da la cuptor pana se topeste, apoi se pune deasupra zaharul maro si perele care au fost curatate de coaja si cotoare in prealabil.
Perele se pun in tava cu partea taiata in jos, se dau la cuptor (focul mare) si se tin 20 de minute (daca perele sant mai coapte se tin mai putin la cuptor) Dupa 20 de minute, se scoate tava din cuptor, perele se intorc cu taietura in sus, se ung cu siropul de caramel din tava si se mai dau 10 minute la cuptor.
Se mananca reci cu un mot de frisca pus in scobitura si presarate cu nuci (sau ce preferati) si stropit cu sirop de caramel.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii