Se incalzeste cuptorul la foc foarte mare. Se pune untul in tava si se da la cuptor pana se topeste, apoi se pune deasupra zaharul maro si perele care au fost curatate de coaja si cotoare in prealabil.
Perele se pun in tava cu partea taiata in jos, se dau la cuptor (focul mare) si se tin 20 de minute (daca perele sant mai coapte se tin mai putin la cuptor) Dupa 20 de minute, se scoate tava din cuptor, perele se intorc cu taietura in sus, se ung cu siropul de caramel din tava si se mai dau 10 minute la cuptor.
Se mananca reci cu un mot de frisca pus in scobitura si presarate cu nuci (sau ce preferati) si stropit cu sirop de caramel.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii