- Intr-un bol se mixeaza branza ricotta, zaharul pudra, aproximativ 5 g cacao (dupa preferinta, aceasta cantitate se poate suplimenta), cateva picaturi esenta de vanilie.
- Se adauga ciocolata si se amesteca toate ingredientele.
- Portocala se spala si se taie cateva bucatele de coaja care se maruntesc. Acestea se incorporeaza in amestecul cu branza ricotta pregatit anterior.
- Se stoarce sucul unei jumatati de portocala si se indeparteaza samburii.
- Perele se spala, se decojesc si se taie fiecare in doua jumatati. Se indeparteaza cu grija mijlocul fiecarei jumatati in parte.
- Perele astfel pregatite se stropesc cu suc de portocale.
- Se umple mijlocul fiecarei jumatati de para cu o parte din compozitia pregatita.
- Se adauga la suprafata migdale maruntite.
Reteta apartine cartii ”Easy Dinners - Healthy Recipes - Chocolate Ricotta Filled Pears”.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii