Se spala pepenele, apoi se taie in doua jumatati egale. O jumatate o curatam de miez cu o lingura, lasand cam 1 cm de miez pe coaja, cealalta jumatate o taiem cateva feliute in cubulete mici, taiem si miezul de pepene rosu in cubulete, strugurii ii spalam si brobonim, piersicile se taie si ele in bucatele mici.
Se hidrateaza geletina in 100 ml apa rece, apoi o topim la bain mariesi o turnam in siropul de coacaze. Toate fructele se amesteca intr-un castronel si apoi se umple jumatatea de pepene galben, se preseaza usor sa se aseze fructele, apoi turnam deasupra lor siropul cu gelatina. Se da la rece cel putin 2-3 ore, apoi se taie felii si se servesc ca desert.
Este delicis, racoritor si foarte apetisant!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii