Pepene galben cu fructe in aspic

Postat pe: 17-08-2018
(1)

Ingrediente

1 pepene galben mai mic
o mana de boabe de struguri Kis-mis (fara samburi)
struguri pentru a obtine stafidele
cateva boabe de struguri negri
2-3 piersici
2 felii de pepene rosu
cateva cirese confiate
100 ml sirop concentrat de afine
1 plic de gelatina (10 g)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

4 portii

Se spala pepenele, apoi se taie in doua jumatati egale. O jumatate o curatam de miez cu o lingura, lasand cam 1 cm de miez pe coaja, cealalta jumatate o taiem cateva feliute in cubulete mici, taiem si miezul de pepene rosu in cubulete, strugurii ii spalam si brobonim, piersicile se taie si ele in bucatele mici.
Se hidrateaza geletina in 100 ml apa rece, apoi o topim la bain mariesi o turnam in siropul de coacaze. Toate fructele se amesteca intr-un castronel si apoi se umple jumatatea de pepene galben, se preseaza usor sa se aseze fructele, apoi turnam deasupra lor siropul cu gelatina. Se da la rece cel putin 2-3 ore, apoi se taie felii si se servesc ca desert.

Este delicis, racoritor si foarte apetisant!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pepene galben cu fructe in aspic" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 42 %
239.99 lei
139.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pepene galben cu fructe in aspic