Turnati laptele condensat si zaharul intr-un bol mai mare.
Amestecati-le pana totul este perfect omogenizat.
Adaugati nuca de cocos si amestecati energic, asigurandu-va ca nu au ramas portiuni uscate cu cocos. Daca folositi arome, acum este momentul sa le inglobati.
In cazul in care folositi colorant alimentar, impartiti compozitia in doua si adaugati colorantul la una din ele.
Turnati jumatatea de compozitie colorata intr-o tava tapetata cu celofan sau hartie de copt care sa depasesca marginile, netezind si presand cu dosul unei linguri.
Puneti cealalta jumatate, presati si nivelati.
Dati la rece pentru cel putin 1 ora, dar cel mai bine de seara pana dimineata, timp in care nuca de cocos va absorbi umiditatea laptelui, iar crema de lapte si zahar se va intari.
Serviti taiate patratele.
Se pot pastra la rece timp de 3 saptamani in cutii inchise ermetic.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaO prajitura usoara si racoritoare, preluata de la katty , careia-i multumesc :-*
Prajitura cu ananas si fulgi de cocosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii