Patratele cu Nuca de Cocos

Postat pe: 13-03-2011
(0)

Ingrediente

300 ml lapte condensat indulcit
225 g nuca de cocos
225 g zahar pudra
arome, dupa gust, optional
colorant alimentar, optional

Mod de preparare

Turnati laptele condensat si zaharul intr-un bol mai mare.

Amestecati-le pana totul este perfect omogenizat.

Adaugati nuca de cocos si amestecati energic, asigurandu-va ca nu au ramas portiuni uscate cu cocos. Daca folositi arome, acum este momentul sa le inglobati.
In cazul in care folositi colorant alimentar, impartiti compozitia in doua si adaugati colorantul la una din ele.

Turnati jumatatea de compozitie colorata intr-o tava tapetata cu celofan sau hartie de copt care sa depasesca marginile, netezind si presand cu dosul unei linguri.

Puneti cealalta jumatate, presati si nivelati.
Dati la rece pentru cel putin 1 ora, dar cel mai bine de seara pana dimineata, timp in care nuca de cocos va absorbi umiditatea laptelui, iar crema de lapte si zahar se va intari.

Serviti taiate patratele.

Se pot pastra la rece timp de 3 saptamani in cutii inchise ermetic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Patratele cu Nuca de Cocos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Patratele cu Nuca de Cocos