Pasca Fara Aluat cu Caise si Ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pasca Fara Aluat cu Caise si Ciocolata

Ingrediente

  • 800 g branza de vaci
  • 10-12 linguri zahar
  • 5 oua
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 plic praf de copt stins cu zeama de lamaie
  • esenta vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1-2 plicuri budinca de vanilie
  • 100g picaturi de ciocolata
  • 200 g caise uscate fara samburi

Mod de preparare

Intr-un bol incapator, mixam branza de vaci, zaharul si ouale. Adaugam frisca lichida, esenta de vanilie si coaja de lamaie, apoi praful de budinca. Praful de copt il stingem cu zeama de lamaie si-l incorporam in compozitie. La final, adaugam picaturile de ciocolata si caisele taiate bucatele.
Turnam compozitia intr-o tava de tort detasabila, unsa cu unt si dam la cuptor, incalzit in prealabil la 180 grade, timp de 50-60 minute sau pana se rumeneste frumos.
Pasca se portioneaza rece.
Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa