Pasca Fara Aluat cu Caise si Ciocolata

Postat pe: 29-04-2016
(0)

Ingrediente

800 g branza de vaci
10-12 linguri zahar
5 oua
100 ml frisca lichida
1 plic praf de copt stins cu zeama de lamaie
esenta vanilie
coaja rasa de la o lamaie
1-2 plicuri budinca de vanilie
100g picaturi de ciocolata
200 g caise uscate fara samburi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Intr-un bol incapator, mixam branza de vaci, zaharul si ouale. Adaugam frisca lichida, esenta de vanilie si coaja de lamaie, apoi praful de budinca. Praful de copt il stingem cu zeama de lamaie si-l incorporam in compozitie. La final, adaugam picaturile de ciocolata si caisele taiate bucatele.
Turnam compozitia intr-o tava de tort detasabila, unsa cu unt si dam la cuptor, incalzit in prealabil la 180 grade, timp de 50-60 minute sau pana se rumeneste frumos.
Pasca se portioneaza rece.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasca Fara Aluat cu Caise si Ciocolata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasca Fara Aluat cu Caise si Ciocolata