Pasca Fara Aluat cu Caise si Ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pasca Fara Aluat cu Caise si Ciocolata

Ingrediente

  • 800 g branza de vaci
  • 10-12 linguri zahar
  • 5 oua
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 plic praf de copt stins cu zeama de lamaie
  • esenta vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1-2 plicuri budinca de vanilie
  • 100g picaturi de ciocolata
  • 200 g caise uscate fara samburi

Mod de preparare

Intr-un bol incapator, mixam branza de vaci, zaharul si ouale. Adaugam frisca lichida, esenta de vanilie si coaja de lamaie, apoi praful de budinca. Praful de copt il stingem cu zeama de lamaie si-l incorporam in compozitie. La final, adaugam picaturile de ciocolata si caisele taiate bucatele.
Turnam compozitia intr-o tava de tort detasabila, unsa cu unt si dam la cuptor, incalzit in prealabil la 180 grade, timp de 50-60 minute sau pana se rumeneste frumos.
Pasca se portioneaza rece.
Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)