Se amesteca ouale cu zaharul,se subtiaza cu laptele
Se fierbe pana glaseaza lingura
Se ia de pe foc,se imparte in doua se pune cacao si se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit se adauga frisca batuta, se amesteca usor si se pune in forma in doua straturi se baga la congelator vreo 4 ore.
Se scoate se rastoarna si se glaseaza in ciocolata.
Se serveste taiat felii dupa preferinta.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii