Reţetă de preparare a papanaşilor

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

400 g branza de vaca,
1 lingura faina,
1 lingura gris,
2 oua,
ulei pentru prajit,
sare,
smantana,
dulceata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza zdrobita cu furculita se amesteca cu faina si grisul, se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine.

Se modeleaza din aceasta compozitie papanasii (rotunzi, cu gaura in mijloc), care se dau prin faina si se pun la prajit in mult ulei bine incins.

Cand sunt rumeniti pe ambele parti, se scot, se pudreaza si se servesc cu dulceata si stropiti cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

gaia
•  26.10.2009 11:44:57

sunt buni ft buni

sandycandy
•  14.12.2008 01:31:53

Arata grozavi,dar si gustul e f. bun,am facut si eu.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Reţetă de preparare a papanaşilor