Intr-un bol se amesteca faina,gris,sare,zahar,arome,oul,branza si bicarbonat iar dupa ce totul este omogenizat,se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa sa se odihneasca 10-15min.
Dupa acest timp,se imparte aluatul in doua,o bucata mai mare si una mai mica
Se ruleaza bucata de aluat mai mare cu o grosime de aproximativ 4cm,se taie bucati egale apoi fiecate bucata se aplatizeaza usor in palme infainate,se face o gaura in mijloc apoi se pun la prajit in mult ulei incins
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti,se scot pe o farfurie cu prosop de hartie si se lasa deoparte
Restul de aluat se ruleaza dar cu o dimensiune mai mica,la fel se imparte in bucati egale,se fac mici sfere si de asemenea se prajesc si ele apoi se scot pe hartie de bucatarie
Se pun papanasii pe platou,deasupra se adauga smantana,in gaura se pune cate o sfera apoi dulceata preferata dar cea mai indicata e dulceata de visine.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii