Papanasi (II)

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

350g branza de vaci
2 oua
2 pliculete zahar vanilat
un varf cutit de bicarbonat stins cu lamaie
un praf de sare
faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se amesteca toate ingredientele. La sfarsit se adauga faina. Faina punem atat cat sa nu se lipeasca tare de degete. Formam cercuri, facem gaura in mijloc (eu nu le-am facut mot) punem in ulei incins pana se rumensc, intorcand pe o parte si alta.

Se servesc cu dulceta de capuni si smantana sau efectiv doar pudrate cu zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Papanasi (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

superx400
•  27.10.2011 21:15:50

mie imi raman cruzi. de ce?

al_ey_na_2
•  29.04.2009 20:13:37

Offf,, ce bine aratä.. o sä incerc si eu,

pamatuf
•  13.12.2008 16:35:24

O reteta reusita!!! Te felicit si-ti multumesc pentru un desert special!!

gutuie
•  30.09.2008 22:55:55

minunati pentru copii gutuie

issa_ldy
•  15.09.2008 22:29:22

Multumesc foarte mult pentru reteta. Ti-am urmat sfatul si au iesit delicioisi.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Papanasi (II)