Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Reţetă de preparare a papanaşilor

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • -350g branza de vaci
  • -2 oua
  • -2 pliculete zahar vanilat
  • -un varf cutit de bicarbonat stins cu lamaie
  • -un praf de sare
  • -faina

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca toate ingredientele. La sfarsit se adauga faina. Faina punem atat cat sa nu se lipeasca tare de degete. Formam cercuri, facem gaura in mijloc (eu nu le-am facut mot) punem in ulei incins pana se rumensc, intorcand pe o parte si alta.

Se servesc cu dulceta de capuni si smantana sau efectiv doar pudrate cu zahar vanilat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici