Reţetă de preparare a papanaşilor

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

Reţetă de preparare a papanaşilor
350g branza de vaci
2 oua
2 pliculete zahar vanilat
un varf cutit de bicarbonat stins cu lamaie
un praf de sare
faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h

Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca toate ingredientele. La sfarsit se adauga faina. Faina punem atat cat sa nu se lipeasca tare de degete. Formam cercuri, facem gaura in mijloc (eu nu le-am facut mot) punem in ulei incins pana se rumensc, intorcand pe o parte si alta.

Se servesc cu dulceta de capuni si smantana sau efectiv doar pudrate cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

superx400
•  27.10.2011 21:15:50

mie imi raman cruzi. de ce?

al_ey_na_2
•  29.04.2009 20:13:37

Offf,, ce bine aratä.. o sä incerc si eu,

pamatuf
•  13.12.2008 16:35:24

O reteta reusita!!! Te felicit si-ti multumesc pentru un desert special!!

gutuie
•  30.09.2008 22:55:55

minunati pentru copii gutuie

issa_ldy
•  15.09.2008 22:29:22

Multumesc foarte mult pentru reteta. Ti-am urmat sfatul si au iesit delicioisi.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Reţetă de preparare a papanaşilor