Reţetă de preparare a papanaşilor

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

Reţetă de preparare a papanaşilor
350g branza de vaci
2 oua
2 pliculete zahar vanilat
un varf cutit de bicarbonat stins cu lamaie
un praf de sare
faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h

Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca toate ingredientele. La sfarsit se adauga faina. Faina punem atat cat sa nu se lipeasca tare de degete. Formam cercuri, facem gaura in mijloc (eu nu le-am facut mot) punem in ulei incins pana se rumensc, intorcand pe o parte si alta.

Se servesc cu dulceta de capuni si smantana sau efectiv doar pudrate cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la vero

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Reţetă de preparare a papanaşilor