Reţetă de preparare a papanaşilor
Se rade branza. Separat se amesteca ouale intregi cu zahar, faina, grisc si bicarbonatul stins cu o ligurita helas sau otet si se adauga peste branza.
Se framanta pana la omogenizare.Se pune uleiul la incalzit. Se fac bilute din coca de marimea unei bile de ping pong care se turtesc si se face o gaura mica in mijloc si se pun in tigaie in uleiul bine incins.
Se prajesc si pe o parte si pe alta.
Se fac si bilute mai mici pentru design.
Varianta mea de ornat: iaurt amestecat cu frisca in parti egale, apoi un cub cat o nuca de inghetata, dulceata si un pic de frisca pentru aspect.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii