Reţetă de preparare a papanaşilor
Se rade branza. Separat se amesteca ouale intregi cu zahar, faina, grisc si bicarbonatul stins cu o ligurita helas sau otet si se adauga peste branza.
Se framanta pana la omogenizare.Se pune uleiul la incalzit. Se fac bilute din coca de marimea unei bile de ping pong care se turtesc si se face o gaura mica in mijloc si se pun in tigaie in uleiul bine incins.
Se prajesc si pe o parte si pe alta.
Se fac si bilute mai mici pentru design.
Varianta mea de ornat: iaurt amestecat cu frisca in parti egale, apoi un cub cat o nuca de inghetata, dulceata si un pic de frisca pentru aspect.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii