Reţetă de preparare a papanaşilor

Postat pe: 15-10-2008
(0)

Ingrediente

Reţetă de preparare a papanaşilor
500 gr branza dulce de vaca
200 gr faina
3 oua intregi
1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
un praf sare
2 lingurite esenta de vanilie

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Intr-un castron se pun toate ingredientele, se amesteca si se lasa in frigider 30 minute.
Pe o planseta se formeaza papanasii astfel: se unge mana cu ulei si de ia o cantitate din compozitie(de marimea unui ou), se pune pe planseta unsa si ea cu ulei si se formeaza un cerc cu diametrul de 10-12 cm si grosimea de 0. 5 cm. Cu un pahar mic se face o gaura in mijloc.
Papanasii astfel formati se pun intr-o cratita cu ulei fierbinte si se coc pe rand (focul trebuie sa fie mediu)
Se coc si bilutele ce s-au decupat.
Palanasii se servesc astfel: se pune dulceata de afine (sau o alta dulceata din fructe de padure de preferat) peste papanas, se pune biluta decupata in mijlocul lui iar deasupra se adauga smantana subtire

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Reţetă de preparare a papanaşilor
html