Reţetă de preparare a papanaşilor
Branzeturile se amesteca cu zaharul, coaja de lamaie si ouale.
Se adauga bicarbonatul stins in zeama de lamaie, apoi se incorporeaza faina si pesmetul.
Se omogenizeaza si se lasa aluatul deoparte 10 minute, dupa care se modeleaza papanasii si se pun la prajit in ulei incins.
Se scot pe un servet de hartie.
Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc cu piure de mure sau dulceata si smantana.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii