Reţetă de preparare a papanaşilor cu smântână și dulceață de mure

Postat pe: 07-11-2015
(0)

Ingrediente

Reţetă de preparare a papanaşilor cu smântână și dulceață de mure
400 gr branza de vaci ( a fost mai cremoasa a mea)
1 lingura cu varf smantana rece
2 oua
5 linguri zahar
350-400 gr faina
1 lingurita cu varf praf de copt
coaja rasa de lamaie
1 pliculet zahar vanilat
smantana pentru servit
dulceata de mure
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:20min

Reţetă de preparare a papanaşilor cu smântână și dulceață de mure

Intr-un bol punem branza, smanatana, zaharul, ouale si le mixam pana obtinem o crema.
Adaugam praful de copt, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie.
Cernem faina, incepem sa o turnam in ploaie si framantam.
Cand obtinem un aluat omogen, usor lipicos, incetam sa mai punem faina. Daca aveti o branza mai uscata cu siguranta o sa va trebuiasca mai putina faina.
Il lasam la odihnit 15 minute la frigider.
Presaram faina pe masa de lucru, rupem bucati de aluat si formam niste inele mai mari si cateva bilute.
Intr-o tigaie incingem ulei, punem papanasii.
Ii rumenim la foc potrivit, rand pe rand, pe ambele parti.
Ii scoatem pe un platou pe niste servetele de bucatarie.
Ii lasam 5 minute sa se racoreasca, punem smantana peste, dulceata de mure si servim.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Reţetă de preparare a papanaşilor cu smântână și dulceață de mure" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Reţetă de preparare a papanaşilor cu smântână și ...