Reţetă de preparare a papanaşilor cu smântână și dulceață de mure
Intr-un bol punem branza, smanatana, zaharul, ouale si le mixam pana obtinem o crema.
Adaugam praful de copt, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie.
Cernem faina, incepem sa o turnam in ploaie si framantam.
Cand obtinem un aluat omogen, usor lipicos, incetam sa mai punem faina. Daca aveti o branza mai uscata cu siguranta o sa va trebuiasca mai putina faina.
Il lasam la odihnit 15 minute la frigider.
Presaram faina pe masa de lucru, rupem bucati de aluat si formam niste inele mai mari si cateva bilute.
Intr-o tigaie incingem ulei, punem papanasii.
Ii rumenim la foc potrivit, rand pe rand, pe ambele parti.
Ii scoatem pe un platou pe niste servetele de bucatarie.
Ii lasam 5 minute sa se racoreasca, punem smantana peste, dulceata de mure si servim.
Sa aveti pofta!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii