Reţetă de preparare a papanaşilor cu Smântână și Dulceață
Branza se mixeaza foarte bine impreuna cu ouale, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.
Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale si pufoasa. Pentru a nu se lipi de maini cand il modelam folosim de faina formand mici cerculete si bilute. Punem uleiul la incins (o cantitate mai mare) si adaugam papanasii prajindu-i pe ambele parti.
Se scot pe un prosop de hartie pt a se scurge uleiul din ei.
Se servesc cu smantana si dulceata de afine (merge si cu alte dulceturi).
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am...
Fursecuri cu ciocolata, spritateDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii