Reţetă de preparare a papanaşilor cu Brânză de Vaci

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Reţetă de preparare a papanaşilor cu Brânză de Vaci
pentru 4 portii:
400g branza de vaci (bine scursa)
4 oua
200g faina
4 plicuri de zahar vanilat
1/2 pachet praf de copt
500 ml ulei
100gr dulceata
200gr smantana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h

Reţetă de preparare a papanaşilor cu Brânză de Vaci

Se separa galbenusurile de albusuri. Intr-un castron se amesteca branza, galbenusurile zaharul vanilat si praful de copt. Se formeaza un aluat peste care se pune faina si se framanta pana se poate modela. Pentru fiecare portie se socotesc cate doua bucati. Din fiecare bucata se mai taie o bucatica de marimea unei masline mai mari. Din cea mare se formeaza un cilindru iar din bucata mica o biluta. Bucatile modelate se pun in uleiul incins.

Dupa ce s-au rumenit se scot pe farfurie, cilindtii se aseaza vertical si se umplu cu dulceata, se pune biluta si se toarna smantana. Se orneaza cu lichid de dulceata

Papanasii se servesc ferbinti pe o farfurie cu furculita si cutit

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor cu Brânză de Vaci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Reţetă de preparare a papanaşilor cu Brânză de Vaci