Intr-o craticioara incalzim laptele, frisca si zaharul, (fara sa fiarba).
Adaugam foile de gelatina, pe care le-am hidratat 10 minute in apa.
Le scurgem de apa si le amaestecam in lapte cateva secunde pana se dizolva.
Adaugam si vanilia, apoi turnam amestecaul in 3 pahare.
Dam la rece, in 2-3 ore ar trbui sa fie inchegata panna cotta.
Piureul de zmeura: pasam zmeura cu blenderul, impreuna cu zaharul.
Hidratam foile de gelatina pe care le adaugam piureului de zmeura incalzit.
Amestecam pana se dizolva. Lasam sa se raceasca si turnam peste panna cotta,
Mai asteptam inca 2 ore pana se intareste.
Garnisim cu zmeura si frunze de menta.
Zmeura poate fi inlocuita cu orice fel de fruct, facut piure.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii