Intr-o craticioara incalzim laptele, frisca si zaharul, (fara sa fiarba).
Adaugam foile de gelatina, pe care le-am hidratat 10 minute in apa.
Le scurgem de apa si le amaestecam in lapte cateva secunde pana se dizolva.
Adaugam si vanilia, apoi turnam amestecaul in 3 pahare.
Dam la rece, in 2-3 ore ar trbui sa fie inchegata panna cotta.
Piureul de zmeura: pasam zmeura cu blenderul, impreuna cu zaharul.
Hidratam foile de gelatina pe care le adaugam piureului de zmeura incalzit.
Amestecam pana se dizolva. Lasam sa se raceasca si turnam peste panna cotta,
Mai asteptam inca 2 ore pana se intareste.
Garnisim cu zmeura si frunze de menta.
Zmeura poate fi inlocuita cu orice fel de fruct, facut piure.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii