Panna Cotta cu Cafea

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400ml smintina dulce
  • 100ml expresso
  • 60g zahar
  • 6 foi gelatina
  • 4 linguri de alune crocant
  • vanilie

Mod de preparare

Smintina, zaharul si vanilia se amesteca si se lasa la foc potrivit 10 minute sa fiarba, se adauga expresso fierbinte si gelatina inmuiata in apa rece, se amesteca incontinuu pina se topeste gelatina. Dupa ce s-a pus gelatina, nu se mai fierbe.

Se toarna in 4 pahare de sticla. Se lasa cel putin 6 ore la rece. Se serveste decorata cu alune trase in zahar caramelizat (crocant) sau cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)