Pandispan cu Fulgi de Ciocolata

Postat pe: 14-02-2016
(0)

Ingrediente

6 oua mari
200 g zahar
200 g faina
3 linguri ulei
esenta de vanilie/rom
cacao
fulgi de ciocolata
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se bat ouale intregi cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana ce compozitia isi tripleaza volumul.
Se adauga uleiul si esenta, iar apoi se incorporeaza si faina impreuna cu fulgii de ciocolata amestecand cu ajutorul unei spatule de silicon cu miscari circulare de jos in sus.
Intr-un castronel luam 3-4 linguri de compozitie si o amestecam cu 1 lingura de cacao si adaugam si esenta de rom.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam alternand compozitia simpla cu compozitia cu cacao.
La final deasupra presaram fulgi de ciocolata. Dam la cuptorul preincins la 160 grade pentru 40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pandispan cu Fulgi de Ciocolata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pandispan cu Fulgi de Ciocolata