Amestecati intr-un bol faina alba, cu cea de malai, zaharul, praful de copt, nuca de cocos si sarea. Turnati peste amestec, cate putin din lapte si ulei si omogenizati, pana la terminarea lichidelor. Amestecul obtinut trebuie sa aiba o consistenta mai densa decat cea de clatite.
Preincalziti cateva minute o tigaie de teflon si apoi turnati cate un polonic din amestec, in mijlocul tigaii, lasand sa se intinda singur. Coaceti pana se rumeneste, apoi intoarceti pe cealalta parte cand apar la suprafata mici basicute, ca niste broboane. Coaceti si cealalta fata.
Serviti-le calde, pudrate cu zahar praf (zahar praf vanilat) sau cu sos de mere.
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaPentru noi a fost demential, s-a terminat mult prea repede!
Tarta cu iaurt, afine si lamaie verdeDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii