Amestecati intr-un bol faina alba, cu cea de malai, zaharul, praful de copt, nuca de cocos si sarea. Turnati peste amestec, cate putin din lapte si ulei si omogenizati, pana la terminarea lichidelor. Amestecul obtinut trebuie sa aiba o consistenta mai densa decat cea de clatite.
Preincalziti cateva minute o tigaie de teflon si apoi turnati cate un polonic din amestec, in mijlocul tigaii, lasand sa se intinda singur. Coaceti pana se rumeneste, apoi intoarceti pe cealalta parte cand apar la suprafata mici basicute, ca niste broboane. Coaceti si cealalta fata.
Serviti-le calde, pudrate cu zahar praf (zahar praf vanilat) sau cu sos de mere.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii