 
		
	- Se amesteca intr-un bol toate ingredientele solide: faina proaspat cernuta, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, nucsoara, zaharul si sarea. 
 - Se mixeaza intr-un bol piureul de carofi dulci, laptele de cocos, albusurile si esenta de vanilie pana compozitia devine omogena. 
 - Cand compozitia este omogena se adauga treptat amestecul format din ingredientele solide. Se mixeaza pana la obtinerea unui amestec omogen. 
 - Se adauga nucile pecan maruntite si se mixeaza amestecul cateva secunde la viteza mica. 
- Se incalzeste foarte bine o tigaie antiaderenta in care s-au adaugat in prealabil 1-2 picaturi cu ulei (eu sterg suprafata tigaii cu un servetel absorbant din hartie pentru ca uleiul sa ajunga pe intreaga suprafata). Se coc clatitele pe ambele parti la foc moderat.
 - Se incalzeste putin siropul de artar la foc mic. Se adauga bourbonul si se amesteca. 
 - Siropul format se adauga la suprafata clatitelor inainte de servire. 
Cantitatile ingredientelor mentionate sunt necesare pentru 14 bucati.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii