Paleuri (Fursecuri) cu Gem

Postat pe: 14-10-2014
(0)

Ingrediente

200 g unt
200 g zahar pudra
4 oua
300 g faina
o lingurita esenta vanilie
gem de zmeura
ciocolata topita

Mod de preparare

Preferatele mele in absolut cand eram acasa la cumparam des de la cofetarie. Acum a venit randul sa la fac in casa. Sunt delicioase!!

Untul moale se amesteca cu zaharul pudra pana acesta se topeste. Dupa care se pun ouale unul cate unul si se amesteca bine dupa fiecare. Se adauga vanilia si la urma faina cernuta, treptat.

Se face un aluat destul de moale.

Se ia cu lingurita, aceasta trebuie sa fie plina pe jumatate, si se pune distantate pe hartie de copt..

Se coc la 170 ° pentru 10 minute cca.

Se lasa la racit dupa care se umplu cu gem de zmeura preferatul meu, puteti sa folositi gemul preferat, dar trebuie sa fie mai acrisor.

Se topeste ciocolata cu un pic de lapte in mw.

Se pune intr-un pos si se orneaza.

Se lasa sa se intareasca ciocolata si se pun in frigider.

Sunt delicioase langa o cana de cafea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paleuri (Fursecuri) cu Gem" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paleuri (Fursecuri) cu Gem