Paine de banane cu alune

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 banane
  • - 1/4 cana lapte
  • - 2 oua
  • - 2 cani faina
  • - 1/2 cana de alune pisate
  • - 1 lingurita bicarbonat
  • - 1 pliculet de vanilie

Mod de preparare

Bananele se piseaza apoi se adauga oualele batute, laptele, faina, alunele pisate, vanilia si bicarbonatul stins (in otet sau lapte) si se amesteca. Se unge forma (de paine) cu ulei si se toarna compozitia, se da la cuptor.
Se tine la cuptor cat se tine checul, pandespanul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate