Oua de Ciocolata

Complexitate
redusa
Oua de Ciocolata

Ingrediente

  • ciocolata neagra
  • coji de oua
  • crema ca la prajitura vanilata
  • fructe uscate

Mod de preparare

Ouale se golesc de continut prin partea superioara, se spala bine si se lasa sa se usuce.

Intre timp topim ciocolata, iar dupa ce s-au uscat cojile turnam ciocolata topita si rasucim oul pana ce ciocolata il imbraca. Punem ouale astfel facute la frigider dupa care le umplem cu crema amestecata cu fructele uscate.

Se toarna deasupra gaurii ramase ciocolata si dam la rece. Dupa ce s-au racit bine le scoatem coaja si dupa preferinta le mai putem decora cu ciocolata.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Piept de pui cu sos gorgonzola
1
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta
3
Paste

Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta

Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta
Paste umplute cu urda si marar
4
Paste

Paste umplute cu urda si marar

Paste umplute cu urda si marar