Punem intr-un vas, pe foc, laptele de cocos si laptele dulce, amestecam sa se desfaca laptele de cocos cu cel dulce, iar cand incepe de fiarba, adaugam orezul spalat bine.
Lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand, pana ce orezul este facut (cca. 20-25 minute).
In ultimele minute, punem si zaharul, mai lasam putin si stingem focul.
Se serveste cald!
Noi am servit cu scortisoara, sau dupa preferinte cu gem, miere sau simplu!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii