Punem intr-un vas, pe foc, laptele de cocos si laptele dulce, amestecam sa se desfaca laptele de cocos cu cel dulce, iar cand incepe de fiarba, adaugam orezul spalat bine.
Lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand, pana ce orezul este facut (cca. 20-25 minute).
In ultimele minute, punem si zaharul, mai lasam putin si stingem focul.
Se serveste cald!
Noi am servit cu scortisoara, sau dupa preferinte cu gem, miere sau simplu!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntAceasta prajitura era pe lista de asteptare de multa vreme, nu o facusem niciodata si de cate ori citeam despre ea, de...
Desert prajitura Regina MariaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii