Se fierbe orezul cu laptele cca 20 min sau depinde de orezul vostru (sa fie al dente, cind musti din bob sa se simta cit un fir de par miezul tare in mijloc).
Cind e gata fiert se adauga zaharul si ciocolata topita (sau rasa si se topeste singura in orezul fierbinte) + untul. Se amesteca bine se stinge focul si se adauga smintina dulce si scortisoara. Se lasa la racit putin si apoi se toarna in cupe/pahare/castronase.
Pentru poze vezi orez cu cacao.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii