Intr-un vas se amesteca apa minerala cu zaharul pana ce acesta se dizolva.
Semintele de floarea soarelui se pun intr-o tava si se dau pentru 3-4 minute la cuptor sa se rumeneasca putin. Se pun apoi in vasul cu apa si zahar. Se adauga uleiul, gemul si esenta de rom. Se amesteca.
Se toarna apoi faina, praful de copt si cacaoa si se omogenizeaza bine. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru cca 35-40 de minute. Se face testul cu scobitoarea.
Se lasa sa se raceasca apoi se portioneaza si se serveste.
Pofta buna!
Se poate presara deasupra zahar pudra!
Am gasit pe blogul Laurei Adamache aceasta reteta si sincer nu am rezistat tentatiei de a o incerca!Va asigur ca gustul este...
Cosulete de linte cu guacamoleDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii