Mai intai, topim ciocolata cu untul si laptele. Le lasam sa se racoreasca. Mixam ouale spuma cu zaharul si praful de sare. Peste oua, adaugam amestecul de ciocolata. Mixam bine.
Adaugam alunele si faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam bine.
Punem compozitia intr-o tava cu hartie de copt. Peste compozitie, presaram 5-6 biscuiti oreo maruntiti si introducem tava in cuptorul incins, pentru 40-45 de minute.
Pentru crema, mixam spuma frisca lichida cu 2 linguri de zahar pudra, adaugam usor crema de branza mixata putin inainte, apoi biscuitii oreo maruntiti.
Peste prajitura rece, distribuim crema de branza cu oreo si apoi, ciocolata topita cu 2-3 linguri de lapte.
Un deliciu.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii