Mai intai, topim ciocolata cu untul si laptele. Le lasam sa se racoreasca. Mixam ouale spuma cu zaharul si praful de sare. Peste oua, adaugam amestecul de ciocolata. Mixam bine.
Adaugam alunele si faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam bine.
Punem compozitia intr-o tava cu hartie de copt. Peste compozitie, presaram 5-6 biscuiti oreo maruntiti si introducem tava in cuptorul incins, pentru 40-45 de minute.
Pentru crema, mixam spuma frisca lichida cu 2 linguri de zahar pudra, adaugam usor crema de branza mixata putin inainte, apoi biscuitii oreo maruntiti.
Peste prajitura rece, distribuim crema de branza cu oreo si apoi, ciocolata topita cu 2-3 linguri de lapte.
Un deliciu.
Reteta care m-a inspirat este aceasta https://www.bucataras.ro/retete/sarmalele-padurarului-de-post-81688.html. La fel...
Tocana paduraruluiDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii