Negresa cu Mascarpone si Zmeura

Postat pe: 13-06-2016
(0)

Ingrediente

150 g ciocolata amaruie
150 g unt
250 g zahar pudra
4 oua
100 g faina
250 g mascarpone
esenta vanilie sau extract de vanilie Bourbon
350 g zmeura

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Spalam zmeura si o lasam la scurs.
Topim ciocolata si untul la bain marie. Lasam sa se racoreasca putin, apoi adaugam 150 g zahar pudra, 3 oua batute si faina. Omogenizam bine.
Amestecam mascarpone cu oul batut, cu zaharul ramas si cu esenta de vanilie.
Turnam jumatate din aluatul cu ciocolata in tava tapetata cu hartie de copt, apoi crema de mascarpone.
Nivelam si punem zmeura, cat mai uniform. Acoperim cu restul de aluat de ciocolata si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 25-30 minute.
Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Negresa cu Mascarpone si Zmeura" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Negresa cu Mascarpone si Zmeura