Intr-un vas, adaugam ciocolata rupta bucatele, untul taiat cuburi si punem pe foc, amestecand continuu pana ce se topeste.
In alt vas, batem ouale cu zaharul, un praf de sare, pana ce isi dubleaza volumul, adaugam ciocolata, faina amestecata cu cacao, praful de copt si bicarbonatul stins in zeama de lamaie, esenta.
Amestecam bine cu o paleta si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra adaugam fructele, fisticul si dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.
Cand s-a racit, o glazuram cu ciocolata topita impreuna cu untul si radem fistic sau decoram dupa plac.
O placinta de sezon care mie imi place foarte mult :)
Placinta cu dovleacDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii