Intr-un vas, adaugam ciocolata rupta bucatele, untul taiat cuburi si punem pe foc, amestecand continuu pana ce se topeste.
In alt vas, batem ouale cu zaharul, un praf de sare, pana ce isi dubleaza volumul, adaugam ciocolata, faina amestecata cu cacao, praful de copt si bicarbonatul stins in zeama de lamaie, esenta.
Amestecam bine cu o paleta si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra adaugam fructele, fisticul si dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.
Cand s-a racit, o glazuram cu ciocolata topita impreuna cu untul si radem fistic sau decoram dupa plac.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii