Pui laptele, zaharul, cacao pe foc pana se dizolva zaharul. Dai deoparte sa se raceasca putin si pui margarina si il mesteci pana se topeste. Pui ouale (galbenusurile). Amesteci mirodenile, praf de copt si faina. Albusurile il bati bine spuma si amesteci la sfarsit cu toata compozitia.
Daca nu bati albusurile ca ptentru bezea cu putin zahar si cand este aproape gata scoti tava si pui deasupra si mai bagi putin in cuptor.
O scoateti si asteptati sa se raceasca putin. o taiati si puteti sa o mancati.
pofta buna
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii