Negreasa De Post

Postat pe: 21-11-2010
(3)

Ingrediente

ulei 1/2 cana
zahar 1 1/2 cana
gem 3 linguri
nuci rupte sau macinate o cana
cacao 3 linguri
faina 4 cani
sifon sau suc 2 cani
1 lingura bicarbonat
Pentru glazura:
150 g margarina
150 g zahar
50ml apa
3 lg cacao

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Ingredientele de mai sus se amesteca intr-un castron formandu-se un aluat curgator. Se tapeteaza o tava (36/34) cu hartie de copt se toarna compozitia si se coace la foc potrivit. Este coapta atunci cand incercata cu o scobitoare nu ramane nimic pe aceasta. Se da la rece.

Intre timp se fierbe glazura din glazura pana se ingroasa putin. Blatul racit se portioneasa dupa preferinta se toarna glazura deasupra si se decoreaza dupa bunul plac.




Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Negreasa De Post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mihaelacristea09
•  07.09.2010 10:34:07

arata bine si merita incercata,ce poate fii rau in reteta asta?

LORY
•  20.12.2008 00:58:34

Violeta ma bucur ca aceasta reteta ti-a placut ...eu o fac de ani buni..:)...si de fiecare data am avut succes cu ia:)

violeta79
•  13.12.2008 14:46:09

foarte buna,am facuto si eu de cateva ori mi-a iesit voarte bine .

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Negreasa De Post