Se face un sirop gros din apa, zahar, miere, se lasa sa fiarba circa 5 minut apoi in acest sirop fierbinte am adaugat ciocolata topita la microunde sau pe aburi, cand s-a mai racit un pic am adaugat orezul expandat si am pus aceasta crema intre doua foi de napolitana, se pune un pic la presat si se taie cand crema s-a racit si intarit
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii