Rahatul se da prin masina de tocat carne. Dupa ce a fost trecut prin masina de tocat acesta se amesteca cu zeama de la lamaie si se pune pe foc. Amestecam continuu pana la omogenizare, din cand in cand se mai ia de pe foc cratita si se amesteca. Dupa ce s-a omogenizat bine compozitia, se opreste focul si se adauga margarina taiata cubulete. Daca margarina nu s-a incorporat bine se mai pune putin pe foc.
Se adauga si cacaua dupa care crema urmeaza sa fie pusa pe foi. Se pun aproximativ doua linguri pe cate o foaie. Pe ultima foaie nu se pune crema, astfel se fixeaza ceva greu pe aceasta pentru a se fixa.
Dupa ce a stat cateva ore prajitura asa, se ia greutatea si se orneaza cu glazura.
Atentie: Glazura trebuie sa fie de post!!!... si se pregateste conform instructiunilor de pe plic.
Dupa ce a stat aproximativ 2 ore la rece se portioneaza dupa gustul ficaruia.
Pofta buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva...
Aperitiv rulada din carne tocata cu legumeMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii