Rahatul se da prin masina de tocat carne. Dupa ce a fost trecut prin masina de tocat acesta se amesteca cu zeama de la lamaie si se pune pe foc. Amestecam continuu pana la omogenizare, din cand in cand se mai ia de pe foc cratita si se amesteca. Dupa ce s-a omogenizat bine compozitia, se opreste focul si se adauga margarina taiata cubulete. Daca margarina nu s-a incorporat bine se mai pune putin pe foc.
Se adauga si cacaua dupa care crema urmeaza sa fie pusa pe foi. Se pun aproximativ doua linguri pe cate o foaie. Pe ultima foaie nu se pune crema, astfel se fixeaza ceva greu pe aceasta pentru a se fixa.
Dupa ce a stat cateva ore prajitura asa, se ia greutatea si se orneaza cu glazura.
Atentie: Glazura trebuie sa fie de post!!!... si se pregateste conform instructiunilor de pe plic.
Dupa ce a stat aproximativ 2 ore la rece se portioneaza dupa gustul ficaruia.
Pofta buna!!!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii