Intr-un castronel am amestecat toate ingredientele, la inceput am pus apa cu nessul si apoi restul.
Am tapetat formele de muffins cu ulei si faina, le-am umplut cu compozitie si la cuptor cu ele, cuptorul l-am preincalzit, am facut proba cu scobitorarea, de obicei mereu las cuptorul la moderat
Glazura e o crema de unt, dar eu am folosit o margarina mai de calitate: am folosit 130 gr margarina, 300 gr zahar pudra ar fi mai indicat cel de magazin ca e mai fin, dar e bun si cel facut in casa, esenta de vanilie, colorant alimentar.
Modul de preparare: se freaca untul, margarina cu zahar putin cate putin si se adauga esenta de vanilie, colorant alimentar, se pregateste un con de decorat (eu am avut o punga de plastic de unica folosinta).
Am taiat un varf am pus varful decorator de metal si cu putin colorant albastru (lichid am avut eu). Se fac niste linii pe punga pe interior, ca sa iasa in degrade, apoi se pune crema de unt in punga se decoreaza dupa bunul plac, eu am folosit si decoratiuni facute din pasta de zahar am taiat forme de cristale de gheata.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii