Amestecam a).
Amestecam b).
Amestecam a) cu b) si turnam, in forme de muffins unde cu unt si tapetate cu faina sau in care am pus hirtiile speciale pt muffins.
Coacem la foc potrivit pina se coloreaza frumos.
Lasam sa se raceasca si:
- cu unealta pt golit dovleceii scoatem o bila din muffins
- umplem gaura formata cu: ciocolata topita sau cu crema sau cu inghetata sau cu marmelada sau cu ce vreti voi...
- asezam bila deasupra
- ornam cu frisca sau sos de ciocolata sau cu zahar pudra...
Nota:
Se poate coace aluatul in tava normala, taiem patrate ca la orice prajitura si apoi scobim fiecare patrat/ cub / paralelipiped obtinut si il ornam precum mai sus.
Reteta clasica de muffins (pt 12 buc).
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii