Muffins cu inima topita

Complexitate
redusa
Muffins cu inima topita

Ingrediente

  • 130 g ciocolata amara
  • 100 g unt
  • 25 g faina
  • 2 oua
  • 2 galbenusuri
  • 50 g zahar

Mod de preparare

Se topeste pe baie marie, ciocolata cu untul, intre timp amestecam ouale si galbenusurile cu zaharul intr-un vas, (fara sa faca spuma) adaugam ciocolata topita si faina amestecam si punem in forme de aluminiu unse cu unt si presarate cu cacao.

Ies in jur de 5 forme (le umple doar 3/4) le coacem in cuptor 10 la 180 grade dupa care le servim cu fructe padure, gem sau frisca.

Este o prajitura simpla, indicata iubitorilor de ciocolata, eu am probat si in proportia 70 g ciocolata cu lapte si 60 g ciocolata amara, singura chichita e coacerea dar daca sunteti atente veti reusi cu siguranta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate